الف – شناخت :

  1. شناخت وضع موجود واحد بر اساس استاندارد  HACCP مشتمل بر ساختار سازمانی ، فرآیند های اصلی سازمان ، داده های جاری درارتباط با اامات سیستم مورد نظرو فهرست نیازهای اصلی برای ادامه کار و ارائه گزارش آن به مشتری.

  2. آموزش استاندارد HACCPو ابزارهای کیفیت مربوطه بر اساس مندرجات جدول پیوست این قرارداد.

  3. تشکیل و توجیه اعضای کمیته راهبری HACCP و کمیته های فرعی مربوطه و تعیین مسئولیتهای ایشان.

  4. همکاری و مشارکت مشاور با کارشناسان واحد در زمینه طراحی یا اصلاح سیستمهای مورد نیاز و مستندسازی فرآیندها و روشهای اجرایی (Procedures) برای عناصر مشروحه ذیل:

  • سیستم مدیریت ایمنی غذا( شامل : اامات عمومی و اامات مستند سازی به همراه تهیه نظامنامه ایمنی مواد غذایی بر اساس عناصر استاندارد

  • مسئولیت مدیریت (شامل : تعهد مدیریت ، خط مشی ایمنی غذا ،طرح ریزی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ، مسئولیت و اختیارات به صورت مدون، ارتباطات داخلی و خارجی ، واکنش و آمادگی احتیاطی و بازنگری مدیریت)

  • مدیریت منابع ( شامل : فراهم آوری منابع ، منابع انسانی ، زیرساخت ، محیط کار)

  • طرح ریزی و تحقق محصولات ایمن ( شامل : برنامه های پیش نیازیPRP ، مراحل مقدماتی تجزیه و تحلیل خطر، ویژگی های فرآورده ، مشخصات محصول نهایی ، مورد مصرف ، نمودارهای جریان مراحل فرآیند و اقدامات کنترلی ، تجزیه و تحلیل خطر، استقرارPRP های عملیاتی ، استقراربرنامه HACCP ، به روز آوری اطلاعات اولیه و مستندات مرتبط با PRP ها و طرح HACCP ، طرح ریزی تصدیق ، سیستم ردیابی ، کنترل محصول نامنطبق)

  • تصدیق ، صحه گذاری و بهبود سیستم مدیریت ایمنی غذا یی(شامل : صحه گذاری مجموعه اقدامات کنترلی ، کنترل پایش و اندازه گیری ، تصدیق سیستم مدیریت ایمنی غذا ، بهبود و به روزآوری سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی .

  1. همکاری و مشارکت مشاور با کارشناسان واحد در زمینه تهیه و تدوین دستورالعملهای کاری و کنترلPRP های زیرساختی و عملیاتی براساس  Codexalimentarius 97/13Aو ضمائم مربوطه آن

  2. تدوین خط مشی ایمنی مواد غذایی (Food Safety Policy) واحد

  3. تعیین مسئولیتها، اختیارات و ارتباطات کاری کارکنان مؤثر بر HACCP و نیز همکاری در تعیین و انتخاب راهبر تیم ایمنی غذا، ممیزان داخلی و تعیین جایگاه آنها در چارت سازمانی (در صورت نیاز)

  4. تصدیق مراحل تجزیه  و تحلیل خطر واقدامات مربوط به آن

  5. همکاری و مشارکت مشاور  با کارشناسان واحد در زمینه استقرار نظام ممیزی داخلی

  6. تدوین چک لیست ممیزی اول شخص متناسب با سازمان و انجام یک نوبتممیزی داخلیتوسط مشاور و ممیزان داخلی واحد بر اساس نظام مدیریت ایمنی مواد غذاییHACCPو شناسایی مغایرتها و عدم تطابقهای احتمالی

  7. حضور در مرحله ممیزی نهایی (Final-Audit) که توسط نماینده یک شرکت معتبر بین المللی انجام خواهد شد و شرکت بهسان همکاری لازم را در این زمینه با شرکت کارفرما به منظور اخذ تائیدیه و تضمین گواهینامه بین المللی خواهدداشت.

اقداماتی که در راستای استقرار سیستم به عمل می آید

اقداماتی که در راستای استقرار سیستم در آن سازمان

اقداماتی که در راستای استقرار سیستم در آن سازمان محترم بعمل می آید

، ,مدیریت ,ایمنی ,های ,سیستم ,واحد ,مدیریت ایمنی ,ایمنی مواد ,سیستم مدیریت ,مواد غذایی ,بر اساس ,سیستم مدیریت ایمنی

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

4mb-electrical power engineering Ojabol (اُجابُل) توابع php ای تمام جهان با من باش فیلم / کارتون / سریال جهیزیه بازار آذربایجان بلاگ شرکت فولادسل خبر روز خدمات تخلیه چاه شبانه روزی