HACCP یک سیستم بهداشتی است که شما را از مدیریت کارآمد ایمنی مواد غذایی مطمئن می کند و این شرایط را ایجاد می کند که به جای انتظار برای وقوع مخاطرات بهداشتی در محصول و فراورده غذایی، روش های پیشگیرانه را طراحی نمائید.
همچنین HACCP باعث جلب اطمینان مشتریان و مصرف کنندگان از فرایند آماده سازی سفارش خود می شود و نشان می دهد که تأمین کننده به مسئولیت خود در قبال سلامت مصرف کننده پایبند است.
در واقع HACCP موثرترین روش برای رسیدن به حداکثر ایمنی » مواد غذایی است و این سیستم از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه می باشد. چون مناطق بحرانی را در فرایند تولید تشخیص می دهد و احتمال تولید و فروش محصولات غیر ایمن و ناسالم را کاهش می دهد و این موضوع حرکت به سمت یک روش تضمین کیفیت پیشگیرانه را تسهیل می نماید.
سیستم HACCP یک روش مستند و مکتوب می باشد که استقرار و پیاده سازی آن می تواند وضعیت بهداشتی محصول و ماده غذایی را در گذشته و حال حاضر ترسیم نماید و نشان دهد که در طی هفته ها و یا ماه های گذشته محصول غیر ایمن بوجود آمده است یا خیر.
مشتری و مصرف کننده در هر موقعیت و طبقه ای که باشد می خواهد مطمئن شود که بهداشت و ایمنی فرآورده غذایی و یا نوشیدنی که مصرف می نماید ، کنترل و تضمین شده است
HACCPمیتواند در طول زنجیره غذایی از تولید کننده اولیه تا مصرف کننده نهایی بکارگرفته شود. بنابراین قابلیت بکارگیری در کلیه فرآیندها اعم از تولید، فرآوری، بسته بندی، توزیع، فروش و حتی تهیه و طبخ غذا ( catering) را دارد.
اقداماتی که در راستای استقرار سیستم به عمل می آید
اقداماتی که در راستای استقرار سیستم در آن سازمان
اقداماتی که در راستای استقرار سیستم در آن سازمان محترم بعمل می آید
مصرف ,کننده ,غذایی ,haccp ,دهد ,روش ,مصرف کننده ,می دهد ,و این ,و یا ,دهد و
درباره این سایت