این سیستم با ارزیابی ریسک ها و خطرات فراوری محصول غذایی یا فرایند تولید و ایجاد فرایندی که مخاطرات شناسایی شده را کنترل کند، ‌امکان پذیر و قابل دستیابی است.

سیستم HACCP  کسب اطمینان از سلامت غذا را جایگزین آزمایش محصول نهایی نموده و بر این اساس یک سیستم پیشگیری در جهت تولید غذای سالم بوجود می آید.

در سالهای اخیر HACCP بعنوان یک سیستم کنترلی موثر در سطح جهانی شناسایی و مورد استفاده قرار گرفت   و در واقع یک ابزار مهم برای حفظ سلامت مواد غذایی را ارائه می کند.

این سیستم تنها برای واحدها و صنایع بزرگ تولید کننده مواد غذایی طراحی نشده است و تمام واحدها و شرکت های کوچک در سطح منطقه ای و کشوری نیز می توانند آنرا بکار گیرند.

آموزش کارکنان موثر در تولید ماده غذایی، کلید موفقیت در پیاده سازی این سیستم می باشد.

اقداماتی که در راستای استقرار سیستم به عمل می آید

اقداماتی که در راستای استقرار سیستم در آن سازمان

اقداماتی که در راستای استقرار سیستم در آن سازمان محترم بعمل می آید

سیستم ,تولید ,غذایی ,یک ,مواد ,haccp ,این سیستم ,مواد غذایی ,موثر در ,یک سیستم ,در سطح

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آموزشگاه زبان اینترنتی حکمت تغذیه_ورزش_لاغری pimpim نمایندگی لپ تاپ سونی در کرج English013 دانلود آهنگ مهدویت دانلود فایل های کمیاب تاسیسات شیرآلات و اتصالات ما راست قامتان جاودانه تاریخ خواهیم ماند ....