نقطه کنترل بحران ، مرحله ای از فرایند تولید ماده غذایی است که به منظور اطمینان از سلامت ماده غذایی باید تحت کنترل و پایش باشد.
مهمترین این موارد که بیشتر به شرایط محیط کار، شرایط ماده غذایی و بهداشت ان توجه می کنند عبارتند از :
1- شرایط سالن های کار، وسائل و امکانات مورد استفاده در فرآوری.
2- نوردهی و تهویه هوا.
3- شرایط محیط کار در ارتباط با مواد غذایی فاسد شدنی.
4- تامین آب سالم و بهداشتی.
5- امکانات و سرویس های بهداشتی.
6- نظافت و شستشو.
7- دفع زباله و مواد زائد.
8- دفع فاضلاب.
9- دفع آفات و ات موذی.
10- بهداشت فردی کارکنان.
11- شرایط انبارش و حمل و نقل مواد اولیه و محصول تولیدی.
و . . .
اقداماتی که در راستای استقرار سیستم به عمل می آید
اقداماتی که در راستای استقرار سیستم در آن سازمان
اقداماتی که در راستای استقرار سیستم در آن سازمان محترم بعمل می آید
غذایی , شرایط ,ماده , دفع ,کنترل ,مواد ,ماده غذایی ,شستشو 7 ,7 دفع ,و شستشو ,6 نظافت
درباره این سایت